Gode råd

Halter din hund? Det kan være et sprunget korsbånd

single-image

Din hunds sundhed er noget, som du nok går meget op i. Dog kan det nogle gange være svært at finde ud af, om der er noget galt med din hund, samt hvad der er galt. Hvis du for eksempel har mærket, at din hund er begyndt at halte, så kan det måske være, at der er sprunget et korsbånd.

Læs mere om dette her.

Få fat i en dyrlæge med forstand på Korsbånd på hunde

Man kan godt føle sig lidt hjælpeløs, når ens hund går rundt med sådanne skavanker. Derfor er det vigtigt, at du kontakter en dyrlæge, som kan foretage en operation af korsbånd på hunde. Sådan en dyrlæge kan du for eksempel finde i Kolding, Middelfart, Vejle og Fredericia.

Når du tager din hund med til en specialist, så er du sikker på, at din hund er i sikre hænder. Du kan også glæde dig over, at der hele tiden sker forbedringer i lægeverdenen, og derfor er der fundet nye måder at udføre sådanne operationer på mere effektiv vis.

Få rådgivning og vejledning til genoptræning

Efter din hund har været igennem operationen, skal din hund også i gang med noget genoptræning. Det er der flere årsager til. Et par eksempler kan du læse nedenfor:

  • Gør hunden hurtigere rask:

Efter operationen af korsbånd på hunde kan der stadig gå lidt tid, før din hund er fuldstændig rask. Genoptræningen kan få denne proces til at gå hurtigere.

  • Der er mindre behov for smertestillende lægemidler:

Efter operationen kan din hund også have behov for smertestillende medicin. Det kan måske ikke være så sjovt for din hund. Men med nogle gode genoptræningsøvelser kan din hund få mindre behov for smertestillende medicin.

Du sparer også nogle penge, når du ikke behøver at købe disse lægemidler til din hund. Der kan altså gavnes af genoptræningen på flere måder.

You may also like