Gode råd

Hvad skal man tænke på før man køber waders?

single-image

Selvom vinteren er kommet over os, og vejret ikke er hvad det har været, kan man stadig godt tænke på, om det er tid til at udskifte de gamle waders, eller måske bare anskaffe sig nogle. Derfor kommer her et par gode råd, som er gode at have i baghovedet, før man går ud og investerer i nogle nye waders.

Hvilken fisk skal der fiskes efter?

Der kan være forskel på waders alt efter, om man skal fiske i ferskvand eller saltvand og igen i forhold til hvilke fisk man skal fiske efter i hvert af de to vandmiljøer. Man skal helst gøre sig klart, hvad formålet er, før man køber. Det kan derfor være smart at orientere sig i en god guide til waders, så man ved hvad markedet har at byde på. Som så mange andre ting, hænger pris og kvalitet også sammen, når det kommer til waders, men med bare en lille smule research, kan man altså spare nogle penge, uden at det går ud over kvaliteten.

Tænk over årstiden og vandtemperaturen

Det siger jo næsten sig selv, at der skal være god isolation i et par waders – især hvis man er typen, som starter med at fiske tidligt på året. Der er lavet nogle rigtig gode modeller, med ekstra meget foring i støvlerne, som giver den ekstra varme, som gør, man ikke fryser om tæerne. Derudover er der også typer af waders, som har en ekstra robust membran, som gør dem meget sværere at rive hul på end almindelige waders. Dette kan være smart, hvis man er i et mere stenet terræn. Som alt andet er der nok at vælge imellem på markedet, så det sidste og bedste råd er at sørge for at orientere dig ordentligt. Så får man det bedste resultat til den bedste pris.

You may also like