Gode råd

Indret din stue med et flot sofabord

single-image

Mangler du et sted at sætte dine snacks om aftenen, mens du sidder i sofaen med en god film? Eller mangler du et sted at sætte en flot buket blomster eller andre pynteting til hjemmet? Så kan det være, at det er et sofabord du mangler. Et sofabord kan komme dig godt til nytte i din stue, i og med at det både kan være æstetisk flot samtidig med at være praktisk.

Runde sofaborde

Et rundt sofabord kan være nyttigt i din bolig, hvis du har en mindre stue. På den måde er det ikke et ekstra bord, som tager meget af pladsen i rummet. Du kan køb et rundt sofabord her, men du kan også tage ud i butikkerne for at finde et rundt sofabord. Det kan nemlig være svært at forstille sig de givne mål og udseendet på sofabordet, hvis ikke du har set det i virkeligheden. En anden fordel ved det runde sofabord er, at det kan bryde nogle af de skarpe linjer, du ellers måtte have i din stue. Det kan være et godt brud med den firkantede sofa, det firkantede tv og tv-bord. Oven på dit runde sofabord kan du placere dine snacks eller flotte pynteting, som også bryder med linjerne.

Firkantede sofaborde

Et firkantet eller rektanglet sofabord kan være særligt nyttigt, hvis du har brug for mere overfladeplads. Det kan være du gerne vil have ekstra plads til pynt, men også plads til at kunne stille snacks og drikkevare på bordet, uden at alt er ved at falde ud over kanten. Et firkantet sofabord kan også være mere praktisk, hvis du har en stor sofa. Et lille rundt sofabord kan for eksempel se proportionelt ’forkert’ ud foran en stor u-sofa. Jo flere mennesker der kan være i sofaen, jo mere bordplads har du muligvis også brug for.

You may also like