Kæledyr

3 tips: Sådan viser du at du elsker dit kæledyr

single-image

Rigtig mange danskere har kæledyr i en eller anden form, og de danskere der har det elsker dem, hvad end det er hunde, katte, fugle, kaniner osv.

Men det er ikke nok bare at elske dem, ligesom med mennesker, du skal også vise dem og andre at du gør det. Her er tre gode råd til at vise hvor højt du elsker dine kæledyr på overfor dig selv, for andre og for dit kæledyr.

Bestil en kæledyrsplakat

Dyreplakater og i særdeleshed kæledyrsplakater med personlighed er blevet en populær måde at vise at du er stolt og holder af dit kæledyr. Mange vælger at hænge en plakat op i hjemmet med deres kæledyr, for at vise andre at kæledyret er en ligeså stor del af familien.

Der findes forskellige muligheder for at hyle dit kæledyr med en plakat, nogle mere personlige end andre. Du kan få et overblik over de mange fantastisk designede dyreplakater der er lavet i plakatdatabasen AnotherPosterShop. Her finder du både personlige og ikke personlige dyreplakater fra mere end 25 forskellige danske plakat shops, bedre overblik får du ikke andre steder.

Nus og kæl med dit kæledyr

Der er en grund til at det hedder et kæledyr og det er fordi at de kan lide at blive kælet med og derfor skal du også kunnet lide at kæle med dem og gøre det jævnligt. Det er den bedste måde hvorpå du kan vise at du elsker dit kæledyr til kæledyret selv.

Det behøver ikke være mere end 10-20 min. om dagen, hvor du ikke har fokus på andet. Det vil gøre en alverden til forskel for dit kæledyr, men du vil også opleve det som en afslappende og afstressende stund, hvis du sætter 100% fokus på netop det i den periode.

Giv dit kæledyr den bedste forsikring til dyr

Det tredje og sidste tip til at vise du elsker dit kæledyr, er et tip der med sikkerhed vil overbevise dig selv om hvor meget du holder af dit kæledyr. Nogle kæledyr skal have en lovpligtig forsikring, men der er også mulighed for at tilkøbe diverse andre forsikringer og det er her at du kan slå til.

Du behøver ikke have alle forsikringer, men skab dig et overblik over hvilken forsikring til dyr du finder relevant og tegn den bedste forsikring til dit kæledyr. Det er en god idé at revurdere forsikringsbehovet i takt med at dit kæledyr bliver ældre, da det øger sandsynligheden for visse sygdomme og medicin behov. Ofte er det billigere at tegne en forsikring jo tidligere i et kæledyrs liv du gør det.

Nu er det bare med at tage disse 3 tips i brug i praksis, hvis du ikke allerede gør det, og vise hvor meget du elsker dit kæledyr.

You may also like