Kæledyr

5 ting du skal være opmærksom på, når du har hund

single-image

Hunden er menneskets bedste ven, og derfor skal vi passe på vores firbenede venner! Der er mange ting, man skal sætte sig ind i, når man skal have hund, men her er en hurtig guide til 4 ting, du SKAL huske!

Din hund skal have det rigtige foder

Der er mange madvarer, din hund ikke kan tåle, som du godt kan spise. Det kan derfor være sundhedsskadeligt for hunden, hvis du f.eks. altid giver den dine rester. Vær altid OBS på, hvad din hund må få og ikke få – læs om hvad hunde ikke må spise.

Det er dyrt at have hund

Der er nok mange, der anskaffer sig en hund, før de har overvejet de økonomiske følger, der nødvendigvis er der. Vi har allerede været inde på, at hunden skal have det rigtige foder – og det er ofte halvdyrt.

Derudover kan der altid være en uforudset dyrelægeregning lige om hjørnet. Hunde er dejlige – men du skal have råd til at passe på den.

Det kommer til at påvirke dit sociale liv

Det er nok ikke alle, der gennemtænker hundens påvirkning af ens sociale liv, men det er en reel faktor, man må have med i sine overvejelser. Du kan ikke altid bare spontant tage en øl efter arbejde med dine kollegaer, hvis hunden sidder derhjemme og venter på at blive luftet. Det kan også være, der er nogle i din omgangskreds, der simpelthen ikke kan tåle hunden – og så kan du jo ikke altid bare lige have den med.

Du er tvunget til at gå tur

Du kan måske godt lide at gå tur, men vil du også elske det kl. 06 om morgenen om vinteren? Uanset, så bliver du nødt til det. Det er simpelthen dyreplageri, når folk anskaffer sig en hund, de ikke orker at gå tur med. Lad vær med at være en af dem.

Hav fnugrullen klar og forbered dit hjem!

Din hund påvirker dit sociale liv, og du er tvunget til at gå tur. Men er du også klar på, at din hund påvirker dit hjem? Der kommer til at være hår over det hele – så du kan godt begynde at investere i en fnugrulle – og den kommer altid til at ligge klar!

Hvis du f.eks. skal have et par sorte skinny-jeans på, kan du godt regne med, at du ikke kan gå ud ad døren, før fnugrullen har været hele vejen rundt.
Men ud over hundens fældning, kan det også være, du får en hund, der ødelægger ting, mens I eller du ikke er hjemme. Det kan godt være, før du kender din hund ordentligt, at du skal gemme dine yndlingssko væk fra entreen!

You may also like