Kæledyr

Acana hundefoder – det bedste mad til din hund

single-image

Acana Hundefoder er lavet af friske regionale ingredienser, biologisk korrekt, og så bliver det lavet, fra start til slut, i Acanas helt egne prisvindende køkkener. Dette hundemad er designet til at nære hunden på to forskellige måder: I overensstemmelse med hundens naturlige evolutionære tilpasning til kød- og proteinrigkost, samt brug af kød, fjerkræ, æg og fisk, der alle er bæredygtigt opdrættet, ranchet eller fisket af lokale leverandører – desuden bliver alle råvarerne leveret frisk til køkkenerne hver eneste dag.

Biologisk korrekt

Hundene nedstammer fra den grå ulv, og gennem mange års opdræt har vi fremavlet hundredvis af forskelligt udseende ulve. Dog er hundens interne opbygning stadig uforandret. Sandheden er, at nutidens hunde har den helt samme spise-anatomi, som deres vilde forfædre. Og derfor er hunden og ulvens madbehov altså det helt samme. Acana hundefoder har et koncept, der bygger på biologisk korrekthed. Det er simpelt: man skal afspejle mængden, friskheden og variansen af kød, som naturen har udviklet hunde til at spise. Acanas rigt nærende kød afspejler din hunds evolutionære kost, og ekskluderer højt-glykæmiske kulhydrater, grøntsagsproteiner, syntetiske tilsætninger og alt andet, som din hund ikke ville spise i naturen. Naturen har fem regler, og de bliver alle overholdt i det luksuriøse Acana hundefoder – de fem regler er: rig på protein, store mængder frisk kød, en bred varians af kød, ægte wholeprey kød-forhold og begrænsede kulhydrater.

Friske regionale ingredienser

Acana hundefoders kilde til både inspiration og friske ingredienser, er det Vestlige Canadas foothill gårde, de frugtbare prærier og de kolde klare vande. Alle ingredienserne er friske og dyrket lokalt, de er godkendt til menneskebrug og leveret friske til Acanas køkkener, uden konserveringsmidler og fyldt med saft og kraft. Deres prisvindende Northstar-køkkener indeholder state-of-the-art frisk-ingrediens-håndterings teknologi – Northstar køkkenet ligger i hjertet af Albertas dynamiske landbrugssamfund. I Acana hundefoder er der kun ingredienser som hunde og hundeejere elsker, og man kan roligt stole på, at det er godt hundemad. Ingredienslisten byder blandt andet på Heritage rødt kød, frilands fjerkræ og æg, vildt- og bæredygtigt fangede fisk, hele frugter og grøntsager og lokalt dyrkede urter. I Ingredienslisten finder du ingen betegnelser såsom “Animalske Biprodukter”, “Fjerkræ”, “Animalsk fedt” og andre ord der i virkeligheden kan dække over en masse ukendte proteinkilder.

Så har du eksempelvis en hund, der lider af allergi, så ville dette hundefoder være et godt valg for dig. Foderet findes i mange varianter, og lige her kan du se det store udvalg af Acana hundefoder.

You may also like