Kæledyr

Burde du investere i en hundeklipper?

single-image

Hvis du er ejer af en langhåret hunderace, er du med sikkerhed også bekendt med de regelmæssige besøg hos en hundefrisør. Især om sommeren er det vigtigt at holde din hunds pels nedklippet, da det ellers kan blive meget varmt for hunden. Ved de fleste langhårede hunderacer anbefales det, at du får dem klippet ca. hver anden måned

Overvej at trimme din hund hjemme

Regelmæssige besøg hos en hundefrisør kan blive en dyr affære, så hvis du er typen, som er glad for langhårede hunderacer, kan du overveje selv at investere i en hundeklipper. Det vil naturligvis tage lidt øvelse at blive helt dus med klippemaskinen, men når først du har mestret kunsten, har du altså altid en hundefrisør ved hånden – nemlig dig selv. Undersøg hvilke modeller udbyderen anbefaler til netop din hund, og også om der er et klippemaskinemærke, som fungerer bedre til din hunds pelstype end andre. En hundeklipper kan holde i lang tid, hvis den kun skal bruges til en eller to hundeklip ca. hver anden måned. Om vinteren behøver helkrops klipning ikke forekomme helt så ofte, såfremt du selvfølgelig sørger for, at din hunds synsfelt er frit.

Hundeklipper til firmaer

Også til firmaer, heriblandt selvfølgelig hundefrisører, kan der gøres større indkøb af hundeklippere til gode priser på nettet. Ved firmaindkøb er det værd at undersøge, om der kan indgås i en firmaaftale med pågældende udbyder af klippemaskiner, eller om der forekommer mængderabat ved et stort indkøb. Sørg for at indkøbe forskellige modeller af klippemaskiner, som er ideel til forskellige hunderacer og pelstekstur. Der kan f.eks. være forskel på, om maskinen er designet til klip af kraftig, krøllet eller fin pels. Dette og mere vil du kunne få professionel vejledning om hos udbyderen. Så kan du sende dine kunder hjem med en kæledyrsklipning af høj kvalitet.

You may also like