Kæledyr

Det helt rigtige hundefoder med glucosamin

single-image

Hundefoder med glucosamin er til dig som vil give din hund det bedste foder og de bedste vilkår for et godt og sundt liv! Foderet indeholder kun de bedste råvarer på markedet og så er det lavet så det passer perfekt til en hund der er meget aktiv. Når du fodrer din hund med hundefoder med glucosamin, så giver du også din hund bedre vilkår for at vedligeholde sine led.

Sunde og rene råvarer i dit hundefoder

Glucosamin kommer fra enten den grønlæbbet musling eller skaldyr. Glucosamin fra skaldyr er op til 10 gange stærkere. Derfor vil vi altid anbefale dig at fodre din hund med glucosamin fra skaldyr, som vi anvender i vores AKTIV serie. I vores AKTIV bruger vi grønsager, olier og urter fra de nordlige breddegrader. Her er klimaet koldere, hvilket gør at urterne og grønsagerne vokser langsommere end dem på de varme breddegrader. Og ved at bruge råvarer der er groet på den kolde breddegrade, så giver det mere smag, større indhold af vitaminer og næringsstoffer og i det hele bare meget bedre kvalitet på dit hundefoder.

Hvad er godt hundefoder?

1. Det skal være spækket med vitaminer

2. Det skal give din hund den næring der er nødvendigt

3. Det skal være til at betale for

Selvom dette hundefoder kaldes AKTIV, kan hundefoder med Glucosamin sagtens bruges af alle typer hunde i alle størrelser og i alle aldre. Aktive hunde, der ofte i gennemsnit er aktive i mere en 1 time dagligt. Men uanset hvor aktiv din hund er, er hundefoder med Glucosamin vejen til et bedre liv, med et godt helbred gennem hele livet for din hund. Du kan finde hundefoder med glucosamin fra 439 kr.

Find det helt rigtige hundefoder til din hund her https://hp-hundefoder.dk/hundefoder/hundefoder-med-glucosamin/

You may also like