Kæledyr

Din hund fortjener det bedste

single-image

Er din hund din bedste ven? Uanset om du kan svare ja eller nej på det spørgsmål, er der garanteret ingen tvivl om, at du har en masse kærlighed til din lille kompagnon. For de fleste mennesker betyder kæledyr rigtig meget og giver et ekstra skud glæde til hverdagen. Derfor fortjener din hund naturligvis også det allerbedste af det hele. Du skal behandle den lige så godt, som den behandler dig – for eksempel ved at give den et bad en gang imellem og sørge for, at den får masser af motion i hverdagen. Det kan du læse mere om i denne guide.

Hold øje med hygiejnen

En glad hund kan godt blive lidt beskidt en gang imellem. Det er sjovt at være udenfor, og en mudderpøl i ny og næ ser sikkert også meget spændende ud. Derfor kan det være en god idé at give din hund et bad i ny og næ for at sikre dig, at hygiejnen er tiptop. I den forbindelse er det en fordel at have noget hundeshampoo liggende. På den måde kan du nemlig sørge for, at din hunds pels bliver dejligt ren og pæn. Hvis din hund deltager i konkurrencer, kan det også være en god idé at bruge hundeshampoo, så du er helt sikker på, at den er præsentabel.

Masser af motion

Langt de fleste hunde har brug for at bevæge sig – og mange af dem skal faktisk have masser af motion for at holde sig glade. Så selvom det godt kan virke lidt tungt at stå tidligt op en mørk mandag morgen for at lufte din hund, er det vigtigt, at du kommer ud ad døren – det fortjener din hund nemlig. I den forbindelse er det også vigtigt, at du kender din hund godt, for nogle hunde har brug for mere end en tur om dagen.

You may also like