Kæledyr

Din hund har brug for noget godt at spise

single-image

Der er ikke noget bedre end at komme hjem fra arbejde og opdage, at din søde hund står og venter på dig. Din hund vil sandsynligvis være ovenud lykkelig for at se dig – og den har sikkert stået og ventet på dit hele dagen. Og så glæder den sig nok også ret meget til at blive fodret. Ligesom så mange andre dyr er hunde nemlig glade for mad, og derfor kan du med fordel også tænke lidt ekstra over, hvad du fodrer din hund med. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvad den spiser – det kan du få mere at vide om i denne guide.

Prøv dig frem med Orijen hundefoder

Der er mange forskellige mærker af hundefoder på markedet, men hvis du gerne vil give din hund noget af det bedste, kan du for eksempel prøve dig frem med orijen hundefoder. Orijen er nemlig et mærke, der i den grad forstår at varetage din hunds interesser. Fordelen er nemlig, at Orijen benytter sig af friske og naturlige ingredienser, som din hun måske også ville have spist, hvis den var i naturen. Dette kunne for eksempel være fisk og fjerkræ, som en vild hund kunne fange. På den måde får din hund dejlig mad, som samtidig er sund og nærende.

Pas godt på din hund

Du kan naturligvis ikke bare fodre din hund efter forgodtbefindende. Det er vigtigt at undersøge, hvad der er godt for din hund, og hvad den ikke kan tåle. Du skal for eksempel passe meget på med at fodre din hund med forskellige ting fra middagsbordet, da der er flere ting, som hunde faktisk ikke kan tåle. Dette gælder bl.a. chokolade, løg og kaffe. Derfor er det bedre at holde dig til normal hundemad og måske gøre lidt ekstra ud af det hele med et kødben en gang imellem.

You may also like