Kæledyr

Dyreklinik i Herlev

single-image

Her finder du den bedste dyreklinik til dig, der er kæledyrsejer, hvor de sætter meget vægt på gensidig tillid og god kommunikation, da de ser dit kæledyr som dit ’familiemedlem’ – altså er kæledyr en hjertesag. Herlev dyreklinik er en kompetent og omsorgsfuld dyreklinik, som er for alle kæledyr.

Deres rådgivning og behandlinger tager udgangspunkt i dit kæledyrs og dine behov.

De har erfarne og omsorgsfulde dyrelæger, der tilbyder professionel behandling af dit kælderdyr.

De udvider hele tiden deres kompetencefelt og ydelser og bestræber sig på at være blandt de bedste dyreklinikker, da de vægter deres kunders tryghed og tilfredshed rigtig højt. På den måde får dit dyr altid den bedste behandling.

Herlev dyreklinik har passion for dig og dit kæledyr! Hos dem bekymrer de sig om dit kæledyr og vægter dermed også dit kæledyrs velfærd højt. Det er meget vigtigt for dem, at de kæledyr har det godt hos dem, og at du som ejer er tryg ved at overlade det i deres hænder. Dit kæledyr er derfor altid i trykke hænder under hele besøget! Inde på deres hjemmeside kan du læse mere samt finde deres kontaktoplysninger. Herudover kan du læse om lidt mere praktisk info – skal din hun vaccineres? Så kan du også få mere information her. Hvis du vælger dem som dig og dit kæledyrs dyreklinik, vil du opleve, at du vil få den bedste behandling med lige stor omsorg for dig som ejer og dit kæledyr. Dit kæledyrs velvære er deres passion.

Hos dem vil du og dit dyr forhåbentligt altid synes, at det er et dejligt sted at komme hen. De tager i hvert fald dit kæledyr i øjenhøjde og gør alt for, at I skal føle jer i trygge hænder. Der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne – de er rigtig dygtige og meget venlige. Samtidig har de venlige priser.

You may also like