Kæledyr

Ferie som hundeejer

single-image

Er du den heldige ejer en hund, ved du også, at det kan være lidt af en udfordring, når du skal holde ferie. Men selvom det kan være en udfordring, er det ikke umuligt at finde en løsning, når du vil holde ferie som hundeejer.

Tag din hund med på ferie

Hvis du gerne vil holde med din hund, er der flere muligheder. På en ferie i sommerhus et sted i Danmark, er der ofte den mulighed at gå en masse ture i smuk natur eller lukke din hund ud i haven. Det eneste du skal være opmærksom på er, at det ikke er i alle sommerhuse, det er tilladt at have hund med. Hvis du leder efter et sommerhus, som er egnet til at have hund med, er det også ofte med indhegnet have og med natur omkring. Fordelen ved denne løsning er, at du slipper for at finde en form for pasning til din hund, og du får mulighed for at få nogle gode feriestunder sammen med den.

Få din hund passet

Hvis du derimod gerne vil have mulighed for at tage på ferie uden din hund, findes der også en løsning på det. Hvis du f.eks. gerne vil på en rejse udenlands, kan det være nødvendigt at få din hund passet et sted. Hvis du kender nogen, som kender din hund og som din hund er tryg ved, er det en oplagt mulighed. Hvis ikke, kan du få den passet i hundepension. Ved hundepension får din hun pleje og kærlighed, så den føler sig tryg, imens du er væk. Se f.eks. hundepension i Østjylland her.

Hold ferie derhjemme med din hund

En sidste mulighed er, at du ikke tager nogen steder hen, men holder ferie derhjemme i selskab med din hund. Her kan din ferie bestå af gå- og svømmeture ved stranden eller eftermiddage i haven.

You may also like