Kæledyr

Find et match med dit nye kæledyr online

single-image

De kræver tid, pleje og omsorg. De kan til tider sætte tålmodigheden hos deres ejere på prøve. Men det er noget helt særligt at have et kæledyr. Føler du, at der mangler lidt i din hverdag, kan det måske være, at et kæledyr er lige noget for dig.

Du skal dog være indstillet på, at et kæledyr kræver meget tid og ansvarlighed – uanset hvilket dyr, der er tale om. Overvejer du et kæledyr til dit barn, så hav i baghovedet, at det er dig som forælder, der i sidste ende har ansvaret for, at dyret bliver passet ordentligt. Har du foretaget dig alle de praktiske overvejelser, så er det ved at være tid til at finde din nye bedste ven.

Mange vælger dyresalg hos dyrehandlere fra pga. dyreetik og manglende viden om dyret

Det er ikke længere så populært at gå ned i en dyrehandler og foretag køb- eller dyresalg. Mange vil gerne kende dyrets baggrund og vide så meget som muligt om det, inden de køber det. De fleste dyr hos en dyrehandler er også stressede over miljøet, så det kan være svært at vurdere dyrets personlighed der. Af disse grunde er mange begyndt at søge efter kæledyr online. Der vil under alle omstændigheder være et større udvalg online, hvor antallet af kæledyr ikke er begrænset af en fysisk butik eller geografiske rammer.

Find det perfekte match mellem kæledyr og ejer på en online dyreportal

Der findes en online dyreportal, hvor du kan finde frem til dit nye kæledyr og foretage dyresalg. Siden hedder dyreportal.dk. Der findes naturligvis forskellige steder online, hvor man kan se dyresalg. Der er dog noget, der gør denne online dyreportal helt unik. Det er nemlig ikke kun dyreejere, der ønsker at sælge sine dyr, der kan oprette profiler og annoncer derinde.

Det er en særlig dyreportal, hvor der er fokus på at finde det perfekte match mellem kommende ejer og kæledyr. Der kan man nemlig oprette en profil, hvor man søger et kæledyr. Folk, der af forskellige årsager er nødsaget til at gå af med sit kæledyr, kan læse disse profiler igennem og finde den perfekte ejer og for-evigt hjem til kæledyret. Der er en hel kategori, der repræsenterer profiler på kæledyr-søgere, og de nyeste profiler vises på forsiden.

Online dyreportal med stort udvalg i dyresalg

På dyreportal.dk er der forskellige kategorier, der gør det nemt at klikke sig ind på udvalget af en bestem dyrerace. Disse omfatter:

  • Heste

  • Hvalpe og hunde

  • Kattekillinger og katte

  • Fugle

  • Gnavere

  • Krybdyr

  • Akvariefisk

  • Andre dyr

Når man klikker ind på det enkelte dyrs annonce, kan man hurtigt danne sig et overblik over dyret. Der er nemlig lavet en standardskabelon, hvor sælger taster relevante oplysninger om kæledyret ind. Derved er det nemt for købere at skimme annoncen og opnå de relevante oplysninger. Sælger kan naturligvis også skrive lidt om dyret i en kommentar. Vil du gerne have et stort udvalg og en stor sandsynlighed for at finde dit kommende kæledyr, hvor jeres personligheder passer sammen, så er det værd at se nærmere på sådan en dyreportal.

 

You may also like