Kæledyr

Gode snacks til kæledyrene

single-image

Har du en af de traditionelle firbenede venner, der gør eller siger miav, så kan der opstå situationer hvor du synes de trænger til en lille godbid eller en ekstra snack. Det er ikke altid til at finde ud af, hvad der lige passer til det kæledyr man har, og derfor får du her et par gode eksempler, og også lidt gode råd til hvordan du finder snacks til hunde og katte!

Hundene

Til hunden kan man dele dens snacks en smule op. Der er de mindre godbidder, som allerhelst skal kunne bruges i træningssituationer og agere belønning, og så er der de noget større snacks, i form af tyggeben af forskellig art. Generelt set er der stor forskel på hunde, og derfor er det naturligvis vigtigt i udvælgelsen af tyggeben, at de passer til den størrelse hund, der skal have dem. En meget lille hund skal ikke have samme størrelse hundeben som en meget stor hund, og også omvendt! Når det kommer til de mindre godbidder, handler det om i høj grad at prøve sig frem. Her kan man med fordel finde små snacks med ekstra goder, som calcium eller andre mineraler. En mellemting mellem de store hundeben og de små godbidder er dental-sticks, der uanset hundens størrelse, er gode for tandhygiejnen i hundens mund!

Kattene

Til katten vil snacks typisk bestå af drops, pasta eller sticks. I forhold til førstnævnte med drops, er der tale om små sprøde og knasende godbidder, der er velsmagende, og akkurat som katten foretrækker dem. Sticks kaldes også for tyggepinde, og fungerer lidt som et tyggeben for hunde. Disse findes ligeledes i mange forskellige varianter, og det er ofte muligt at få dem med sundt indhold. Slutteligt nævnes pasta, som er en noget anden type end de andre. Her er der tale om kattesnacks på tube, som bruges som kosttilskud med gavnlige stoffer!

You may also like