Kæledyr

Kend din lokale dyrlæge

single-image

Som dyreejer er det altid en god idé at kende din lokale dyrlæge. Det er nemlig aldrig til at vide, hvornår der sker en uforudset situation, som kræver lægelig hjælp. Derfor er det en sikkerhed for både dig og dit dyr. 

Vælg en dyrlæge du føler dig tryg ved

Det er naturligvis vigtigt, at det er en dyrlæge, du føler dig tryg ved. Hvis du føler dig tryg, så er der også en større sandsynlighed for, at dit dyr føler tryghed. Derfor er det altid en god idé at besøge en dyrlæge, før du vælger den. Et kort besøg kan nemlig hurtigt give dig en indikation om, hvorvidt du føler dig godt tilpas eller ej. 

Ellers kan du kigge på andre dyr i lokalet og fornemme, om dyrene ser trygge eller bange ud. Det kan selvfølgelig ikke give dig et helt retvisende billede, men som regel kan du godt fornemme, hvad du synes, hvis du ser dig omkring og mærker efter. 

En erfaren og professionel dyrlæge kan du f.eks. finde i Tølløse, Holbæk og Hvalsø. Der finder du hjælp til alle slags dyr både i hverdage og weekender. 

Læs op på din lokale dyrlæge 

Det er ikke alle dyrlæger, der tager sig af alle slags dyr. Derfor er du altid nødt til at undersøge, om din lokale dyrlæge har mulighed for at hjælpe dit dyr, hvis der er brug for det. Det kan du ofte nemt læse om på dyrlægens hjemmeside, og ellers har du altid mulighed for at ringe eller besøge klinikken. 

Sikr dig selv og dit dyr bedst muligt 

Når der er brug for lægelig hjælp, så er det tit noget forholdsvis akut eller vigtigt. Derfor sikrer du dig selv og dit dyr bedst muligt ved allerede nu at kende til din lokale dyrlæge, så du ved, hvor du skal henvende dig, hvis der bliver brug for det. 

You may also like