Kæledyr

Sådan får din hund energi igen

single-image

Er din hund træt, og virker den til at have et lavt energiniveau? Er din hund ikke lige så legesyg, som den plejer at være, eller ligger den ofte og sover? Virker ens hund udmattet, kan det hurtigt give anledning til bekymringer vedrørende, om hunden er syg og fejler noget. Ofte er det hundens foder, man skal tage et kig på – får din hund det forkerte hundefoder, kan den blive træt og drænet for energi.  Når den er træt, har den ikke overskud til aktivering og leg, hvilket fører til inaktivitet og yderligere træthed.

Valg af foder til din hund

Der er et hav af forskellige hundefodermærker at vælge i mellem, og det kan derfor være svært at vælge det helt rigtige foder. Det er væsentligt at vælge hundefoder, som indeholder de nærringstoffer, som din hund har brug for, så du ved, at du undgår fejlernæring, som medfører et lavt energiniveau. Er der ikke den rette mængde næring i foderet, bliver din hund gradvist mere og mere træt og energiforladt. Din hund skal have dækket det energitab, den bruger i løbet af en dag, og den bliver træt og udmattet, hvis ikke den får dækket sit behov. Når du vælger en type hundefoder, som indeholder de rigtige mængder af fedt, protein, fibre, mineraler, vitaminer og omegafedtsyrer, vil din hund få det bedre og gradvist få sin energi tilbage igen.

Sådan vælger du foder

Du kan orientere dig om de forskellige slags hundefodermærker online. Her kan du finde det hundefoder, der passer til din hund, og med det rette foder kan den få sin energi igen. Det er en god idé at tage højde for hundens behov. Er det en junior eller senior hund? Er det en jagthund, og skal den derfor have ekstra energi? Du kan læse mere om de forskellige typer af hundefoder online og samtidigt låne penge, hvis budgettet ikke skal overskrides.

You may also like