Oplevelser

Bliv frivillig dykker og gør en kæmpe forskel

single-image

Elsker du at dykke og samtidig gøre noget godt for andre? Så forestil dig en blanding mellem en dykkerferie i et tropisk land, miljøarbejde og et højskoleophold. Så har du et godt billede af, hvordan det er, at være frivillig på et marinekonservatorie.

Som frivillig dykker har du bl.a. rig mulighed for at lære en hel masse om havbiologi og være med til at rydde op i havene. Havene er mange steder forurenede af skrald og plast, som vi mennesker ubetænksomt smider ud. Det går ud over dyrelivet under vandet og alle de smukke koralrev verden rundt. Så du kan være med til at gøre havene renere, samtidig med, at du får en oplevelse for livet, hvor du kan dykke næsten lige så meget du vil.

Oplev eksotiske destinationer

Du kan blive frivillig mange forskellige steder, hvor bl.a. eksotiske steder som Filippinerne, Indonesien og Fiji er utrolig populære destinationer. Forestil dig en lille bitte ø på Fiji med kridhvide sandstrande og azurblåt hav som din arbejdsplads? Det er kun noget mange kan drømme om.

Udover rig mulighed for dykning og eksotiske strande, er der i de fleste lande også mulighed for at udforske fantastisk natur og små lokalsamfund, som også kan være med til at udvide dine horisonter og gavne dig på længere sigt. At opleve en helt anden kultur end sin egen helt tæt på, er noget de fleste ville have godt af. Det kan give en generel bedre forståelse for andre kulturer, som du også vil kunne tage med dig, hvis du f.eks. skal arbejde i et internationalt miljø på længere sigt.

Det kan dog godt koste mange penge, at ville gøre noget godt for andre, men med et kviklån, kan du låne penge med det samme, så du kan komme afsted på en oplevelse du aldrig vil glemme.

You may also like