Sundhed

Få dit kæledyr til at leve i længst mulig tid.

single-image

For de fleste er det en ubærlig tanke, at vores kæledyr på et tidspunkt dør. De er vores små bedste venner, og uden dem ville vores liv være meget mere trist. Derfor er det også meget vigtigt, at vi gør hvad vi kan for at holde de små dyr i live.

Husk at gå til dyrlæge

Uheldigvis for dig som elsker dit kæledyr, er det meget tilfældigt hvilke dyr, der lever i lang tid, og hvilke der ikke gør. Der er dog meget, som vi som ejere kan gøre for, at vores dyr lever i længst tid. En af dem er at huske at gå til dyrlæge. Hvis ikke du har en dyrlæge, skal du finde en tæt på hurtigst muligt. Hvis du bor i Birkerød, Farum, Furesø eller Nordsjælland kan du finde en dyrlæge i Nordsjælland. Det er rigtigt rart, at dyrlægen er tæt på, hvis der sker noget akut.

Du skal også regelmæssigt gå til dyrlægen for at få tjekket, at alting er, som det skal være. Det er meget vigtigt, for dit dyr kan være sygt helt uden, at det kan mærkes på det. Derfor er det meget vigtigt at gå til dyrlægen.

Glade dyr lever længst

Noget af det vigtigste for, at dit kæledyr lever i lang tid, er at det er glad. Glade dyr har det bedre, og derfor er det vigtigt, at du gør alt hvad du kan, for at dit dyr er glad.

De fleste dyr er gladest når de har masser af plads, og kommer ud i naturen regelmæssigt. Derfor er det vigtigt, at hvis du har et dyr, som du skal lufte, at du får det gjort flere gange om dagen. Du skal også huske at fodre dine dyr, for mætte dyr er klart gladere end sultne dyr.

You may also like