Sundhed

Trænger din hund til en sundere diæt?

single-image

Hvis din hund har en tendens til at blive lidt overvægtig, så kan det være en god idé at skifte ud i foderet. Orijen Dog fit & trim er en diæt rig på protein og fattig på kulhydrater og kalorier.

Mange hunde har en tendens til at blive lidt overvægtige, særligt når de kommer lidt op i alderen og måske ikke rører sig så meget, som de gjorde som unge hunde, men stadig spiser ligeså meget eller mere foder. Derfor kan du som hundeejer vælge at give din hund en lidt sundere diæt der er rig på protein, der støtter en god muskelmasse og i stedet begrænset med kulhydrater og kalorier, som er det, der feder mest.

Orijen Dog Fit & Trim er biologisk korrekt hundefoder, der passer til alle livsstadier. Det består af fersk fritgående kylling og kalkun, redelagte æg og vildtfanget fisk. Foderet består af 85 procent kød og 15 procent frugt og grøntsager. Indholdet er fordelit sådan, at der er 42 procent nærende protein og kun 17 procent kulhydrater, og så er der en god og sund blanding af opløselige fibre, der nærer særligt overvægtige hunde på den sundeste måde.

Orijen hundefoder er altså fyldt med næring, og så er det endda velsmagende for hunde, fordi det ikke er tørt som meget andet foder men lavet af ferskt eller råt kød. Det giver flere kalorier fra protein og fedt og færre fra kulhydrater, hvilket giver en naturlig kostfordeling, der reducerer risiko for fedme og diabetes.

Hvis du er interesseret, så kig forbi dyrecenter.dk, hvor du finder masser af dyrefoder fra Orijen.

You may also like