Udstyr

Bliv den bedste hesteejer med en slow feeder

single-image

Heste er et af de mest populære husdyr der findes, og med god grund. Hesten er et meget loyalt dyr, samtid med at de udstråler selvsikkerhed og jo bare er søde og dejlige. Så hvis du har en hest, eller er i gang med at erhverve dig en hest, kan det godt betale sig at forkæle den lidt. Kig med her for at få inspiration til hvad du kan gøre for din hest.

Få hesten til at spise langsommere

Har du en hest der bare ikke kan få nok af mad, og helst gerne vil have en gulerod i munden hele tiden, kan det være en god ide at anskaffe dig en slow feeder. Her kan det være en god ide at kigge på nettet, for at finde den helt rigtig slow feeder, der passer lige præcis til din hest. Køb slow feeder til hest, for på den måde er hesten sikret at den æder i en naturlig stilling, samt på stillet sine plukkebehov. Hesten kommer automatisk også til at spise langsommere med en slow feeder. En slow feeder har et gitter, der gør at hesten kommer til at spise langsommere, og ikke spiser så store portioner på én gang.

Nu da det er blevet sommer, er du sikkert træt af at fylde drikkespanden med vand, flere gang om dagen, da hesten jo vil drikke mere her om sommeren. Derfor kan det her være en god ide at købe en drikkekop eller drikketrug. Disse bliver fastgjort til væggen eller en stolpe og skal altid have tilkoblet en vandforsyning. På den måde vil der altid være vand tilgængeligt til hesten. Du kan få drikkekopper i alle størrelser, så de passer til din hest. Du kan se mere om vandkommer til heste på Dan Egtved. Dette er en olineshop, hvor du kan købe alverdens ting til hesten.

You may also like