Udstyr

Derfor kan du ikke undvære en skibsklokke

single-image

Det skal være være i orden. Dit skib skal have en skisklokke. Og den skal udstråle kvalitet og lækkert design. For det højner hele indtrykket af dit fartøj. Og der styrker selvbevidstheden overfor både dig selv og dine passagere.

Har stadig en funktion

Mange tænker måske at en skibsklokke er noget fra en anden tid. En tid uden digitale hjælpemidler. Og der var måske en tid, hvor en skibsklokke havde flere funktioner. Men du kan stadig få stor gavn af en skibklokke på dit skib.

Som signal

Langt de fleste ski har en skibklokke ophængt på dækket i den forreste del af skibet. Det ser faktisk bare flot og naturligt ud. Tidligere har klokken være benytte til at give signaler i en lang række situationer, hvor der er behov for at give signal fra fordæk til bro, hvilket der blandt andet er under letning af anker. Den har også være brugt til at give signaler til andre skibe i mange situationer. Det kan den jo faktisk stadig benyttes den. Specielt når der lægges for anker i tåge, så er det oplagt at benytte skibsklokken til at fortælle andre om dette.

Skibklokke i messing

Når du skal vælge en klokke til dit skib er det oplag at vælge en af den bedste kvalitet og i et design, der matcher dit skib. Det kan du med fordel få ved at vælge en messing skibsklokke.. Når du beslutter dig for det, så kan du via https://www.marineudstyr.dk/skibsklokke.html finde den oplagte skibsklokke i messing. Der er tale om en skibklokke i De lux kvalitet, og i nordisk design, der kommer med beslag, så du blot skal montere den, og så har du en klokke på dit skib der udstråler kvalitet. Og så er prisen faktisk attraktiv, så du ikke bliver skræmt.

Også til din bar

En skibsklokke hører ikke kun til på et skib. Det er blevet rigtigt populært at sætte en skibsklokke op i en bar eller på en restaurant, så der kan signaleres, når der skal gives en omgang. Men det er også populært med skibsklokker på kontorer eller måske ovenikøbet i dot hjem.

You may also like