Udstyr

Derfor skal du bruge en hundegård til din hundehvalp

single-image

Det er en glædens dag, når man bringer en lille ny hundehvalp ind i familien. Men det er også et stort arbejde og ansvar, man har påtaget sig. En hundehvalp er en krævende lille størrelse, som har brug for masser af opmærksomhed og tryghed. Men det kan være svært at være nærværende konstant, og hundehvalpen skal derfor også lære at være alene. Det er en af grundene til, at en hundegård er en god ide til din hundehvalp.

Tryghed for dig og din hvalp

En hundehvalp er en utroligt nysgerrig størrelse. Den vil gerne undersøge alt omkring sig, og samtidig er den kluntet, har hvalpetænder der klør, og ved endnu ikke hvor grænserne går. Det betyder, at din hvalp hurtigt kan komme til skade, eller uforvarende kan komme til at lave noget den ikke må. Med en hundegård slipper du både for bekymringer og for de negative konflikter, når hundehvalpen har gnavet i dine dyre sko.

Roligere nattesøvn

Hundehvalpen har brug for at lære, at vi sover om natten. Med en hundegård kan du give din hvalp et trygt sted at tilbringe natten. Vælger du en hvalpegård, som du kan have stående fremme i soveværelset, giver det også hvalpen tryghed ved at være tæt på sin flok. Lad gerne hundegården stå åben om dagen, så din hvalp altid har et trygt sted at søge hen, når den har brug for lidt ro.

Lettere renlighedstræning

Det kan være en stor opgave at lære din hundehvalp at være renlig. Især om natten, er det ikke let at holde øje med den, og sørge for den kommer ud i tide. Her hjælper det, hvis din hvalp har lært at sove i sin hundegård. Den er nemlig instinktiv renlig i sine soveomgivelser, og vil derfor lade dig vide, hvis den har brug for at komme ud.

You may also like