Udstyr

Er du fluefisker?

single-image

Hvis du kan lide fluefiskeri, så er lystfisk.dk den rigtige side for dig, hvor du kan finde alt fra fluehjul til fluestænger og meget andet tilbehør.

Hvis du ikke er helt med på, hvad fluefiskeri egentlig er, så er det en form for lystfiskeri, der udføres med en stang, et hjul og en flueline, hvis vægt skal bruges til at kaste fluen ud i vandet. Når man laver fluekast, kan det sammenlignes med at kaste en kørepisk, men man slår ikke noget smeld ved et fluekast.

Lystfisk.dk er en webshop, der har et stort udvalg af forskelligt tilbehør til al slags fiskeri i al slags vejr. Du kan derfor finde alt fra forskellig beklædning til fiskestænger og til det lidt mere detaljerede tilbehør, og det er både til havfiskeri, spinnefiskeri, put and take og meget mere.

Under kategorien ”fluefiskeri” kan du blandt andet finde et udvalg af fluestænger, fluehjul, flueliner, flueforhæng og andet tilbehør til fluefiskeri.

Lystfisk.dk har også en fysisk butik i Randers med et kæmpestort lager, som gør, at de kan sikre dag-til-dag-levering, hvis du bestiller din vare inden klokken 14. Derudover lover de også prisgaranti, hvilket vil sige, at hvis du finder nogle af deres produkter billigere et andet sted på nettet eller i en butik, så matcher de prisen, da de gerne vil være de billigste på markedet.

Kig forbi siden lystfisk.dk, hvis du er interesseret i at vide mere. Her kan du læse meget mere om de enkelte produkter, du kan bestille lige præcis den vare, du vil have, og du kan kontakte dem, hvis du har brug for hjælp.

You may also like