Udstyr

Mangler dit hjem elegance?

single-image

Som boligejer er det vigtigt at have en følelse af idyl og glæde i hjemmet. De følelser frembringes af forskellige ting, alt efter hvem man er. Dog kan noget så simpelt som inventaret i boligen hjælpe godt på vej. Det er nemlig inventaret, og de trygge rammer i hjemmet der danner grundlag for humør og tryghed.

Belysningen er nøglen

Lys er ikke bare lys. Det er vigtigt at finde den rigtige belysning både farve på selve lyset, men også designet på lampen. Heldigvis er der alverdens muligheder, og det handler blot om, hvad du føler for. En Le Klint standerlampe har fx et elegant og enkelt udtryk, der kan sørge for en lige linje i hjemmet. Når denne lampe så tændes, vil der falde en ro over stunderne. Uanset om det er stunder med familien, en god bog eller morgenkaffen.

Selv de mindste rum har brug for stil

Det er de færreste, der fortrækker at have en gulvlampe ude på badeværelset. Derfor skal der også derude skabes en rolig atmosfære. Det er her, selv de mindste detaljer skinner igennem, og sætter et personligt præg på rummet. Endda noget så enkelt som en Vipp sæbedispenser kan tilføre badeværelset en god atmosfære. De færreste skænker det en tanke, men det er vigtigt at se på de små detaljer endda.

Omarranger til tider

Når du engang har vænnet dig til inventarets placeringer, kan det være en god ide at flytte lidt rundt. Det kan igen være selv de helt små ting såsom puderne i sofaen. Byt lidt rundt på dem, og skab derved en fornyet atmosfære og stemning i rummet. Det er vigtigt ikke at gå til det ekstreme og begynde at købe nye møbler, lamper og tæpper. Skift blot lidt rundt. Herefter vil ikke blot rummet, men også du have en balanceret følelse. Du vil opleve mere af det gode humør.

You may also like