Udstyr

Sådan bliver du klar til at tage imod din nye kat

single-image

Når du beslutter at købe en kat, er det ikke nogen lille beslutning. Der følger et stort ansvar med, men til gengæld får du også et nyt, sødt familiemedlem. Men hvordan bliver du klar til at tage imod din nye kat?

Bliv klar til transport af din kat

Når du skal hente din kat, skal du også forberede dig på transportturen hjem. Du kan f.eks. sørge for at have en boks, som den kan være i. Desuden kan du købe en kattesele og noget kattelegetøj, så det bliver en så behagelig tur for din kat som muligt.

Der findes alverdens forskelligt katte tilbehør, som er godt at have som katteejer. Det gælder også en kattelem f.eks. Alt dette kan du finde i Slagelse og resten af Danmark.

Indret din bolig med ting til din kat

Lige så vel som du og din familie skal føle sig hjemme, skal din kat også gøre det. Derfor kan du indrette med nogle ting, som din kat kan bruge, og som får den til at føle sig hjemme og godt tilpas. Du kan f.eks. give den et kradsetræ og lave et hyggeligt sted, hvor den kan sove. Hvis ikke din kat skal sove sammen med dig, kan du med fordel lave et specielt sted i dit hjem fra start, hvor den skal sove, så den kan vænne sig til det.

Desuden skal din kat også have et sted at gå på toilettet. Der kan du enten vælge en klassisk kattebakke eller et af de andre alternativer til en kattebakke, der findes.

Der er nogle ting, der er bedre at have stående fremme end andre, når du har kat, men nogle ting kan du ikke undgå at have stående fremme. Hvis du f.eks. vil beskytte din sofa, kan du lægge et tæppe henover den og sørge for, at din kat har et kradsetræ, så den ikke lader det gå udover din sofa.

You may also like