Udstyr

Skal du have din første hund?

single-image

Har du længe gået og drømt om at købe en hund, og har du endelig gjort det? Hvis det er din første hund, er du måske nervøs for at gøre noget forkert. Dog er der ikke så meget at være nervøs for, da I bare skal lære hinanden at kende. Der er til gengæld forskellige ting, du kan gøre, så I får en endnu bedre start på jeres fælles liv.

Det første indkøb

Når du skal have en hund, er der forskellige ting, der er gode og købe. Din hund har brug for en hundekurv, så den har et sted at gå hen og sove f.eks. Desuden får du brug for en vand- og madskål. Din hund skal også have et hundetegn. Køb et hundetegn her. Noget ekstra der er godt at have, er f.eks. en transportkasse og hundelegetøj.

Ind med de gode vaner fra start

Hvis du vil lære din hund forskellige ting, skal du gå i gang i god tid. Det er langt lettere at lære den en masse fra den er hvalp, end at skulle vænne den af med nogle dumme vaner, når den er blevet ældre. Dette gælder både at gø, springe op, løbe væk, at tisse indenfor mm.

Vis tillid

Din hund er lige blevet fjernet fra dens mor og søskende, så den er på helt ny grund og kan godt føle sig meget usikker. Derfor er det vigtigt, at du i starten viser den kæmpe tillid og tryghed, hvis den skal have den bedste start i dit hjem. Den skal vænne sig til både dig og dens nye hus. Derfor er det godt at få din hund lige op til en ferie f.eks., fordi du så på den måde er sikker på, at du kan være der for den hele tiden.

You may also like