Udstyr

Striglen er hestens bedste ven

single-image

Heste er ekstremt aktive dyr, der elsker at røre sig og rulle sig i græs og mudder – det er en naturlig del af hestens adfærd. De interagerer med andre heste ved netop at lege i terrænet. Mange hesteejere ender dog, af netop denne grund, med at gnubbe, skrubbe og strigle hestene i mange timer for at få dem rene. Det er fornuftigt at investere i strigler til hesten, da plejen med striglerne er med til at vedligeholde hestens sundhed og velvære. Der findes mange forskellige strigler, som alle har hver deres funktion. Nogle strigler er beregnet til hestens pels, hvor andre strigler et beregnet til at rengøre hestens man og hale.

 

Man kommer længere med kvalitet

Det er vigtigt at man anskaffer sig strigler af ordentlig kvalitet, da det er særdeles væsentligt at striglen er både effektiv, men også modstandsdygtig over for slitage i forbindelse med daglig brug. Som tiden går og teknologien vokser, bliver der også lavet nye og smarte strigler til heste. Der kommer hele tiden nye strigler på markedet, som alle sammen afprøver et nyt koncept. Et eksempel kunne være striglen som blev lanceret for nogle år tilbage, som i bund og grund bare var et aflangt stykke gummi – men det virkede! Striglen var mere effektiv end nogen anden strigle til at fjerne hestens lange pels i fældesæsonen. Den fjernede en masse snavs, som sad dybt nede i hestens lange pels, som ellers er utrolig svært at få fjernet, uden at vaske hesten i shampoo. Noget af det helt nye på markedet i dag, er strigle- og groominghandsker, som giver hesteejerne helt nye muligheder for at komme ind i alle små kroge og gnubbe huden effektivt og tæt. Massagestrigler er også blevet ret populært. Her findes der varianter med eller uden magneter – der er altså garanti for at du finder nøjagtig de strigler, som dig og din hest har behov for.

 

Stævnedag = Makeover

Når nu man er i gang med at pleje sin hest, så kan man jo også lige give den en lille makeover. Udover strigler, kan man nemlig også få sakse, elastikker, glimmer og meget mere. Der er altså rig mulighed for at give hesten den helt store makeover – det kunne fx blive nyttigt på en stævnedag, hvor i begge skal se ekstra godt ud foran dommerne

Vil du gerne give din hest en makeover, men har du ikke udstyret der skal til for at gøre det muligt? Så kan du her finde et stort udvalg af strigler til heste.

You may also like