Udstyr

Tag ridningen til et højere niveau med det rette udstyr

single-image

Alle dyr kræver ejerskab og pleje fra dig som ejer, men har du med heste at gøre, er det i særlig grad vigtigt, at du har styr på udstyret – ikke blot til hesten men også til dig som rytter, da disse ting går hånd i hånd. Det skaber ikke blot komfort og velvære for jer begge, men kan også være medvirkende til en flot udstråling, der går hånd i hånd med sportsgrenen.

Rideudstyr skal kunne holde i al slags vejr

Man kan på ingen måde påstå, at ridning er for sarte sjæle. Tværtimod er det ofte en helt særlig mentalitet, der skal til for at begive sig afsted på hesteryg. Af samme grund er det dog særligt vigtigt, at du har det rette udstyr til ridning, der går hånd i hånd med denne type hobby. Ridning kan nemlig som bekendt medføre en hel del slid og ælde til al slags udstyr, specielt i hårdt eller omskifteligt vejr. Det er dog ikke desto mindre noget, som godt udstyr sagtens kan holde til.

Et eksempel på et mærke, der tager ridning og det tilhørende udstyr seriøst, er mærket Kingsland. Med Kingsland rideudstyr får du nemlig ikke blot klassisk design i rene og traditionelle farver, men også en utrolig slidstærkhed, der kan holde til vind, vejr og hård aktivitet.

Stort udvalg af al slags ridetøj og udstyr til dækning af dine behov

Med Kingsland rideudstyr får du alt hvad hjertet kunne drømme om inden for ryttermode. Der er således noget inden for en hver kategori, der dækker helt specifikke behov, du måtte have som rytter. Fælles for det hele er, at det er lavet med rytter og hest i fokus, med et klassisk og tidløst design, du sent vil blive træt af. Der findes for eksempel rideudstyr af mærket Kingsland i følgende kategorier og modeller:

  • Ridebukser. Om muligt er dette den allervigtigste type beklædning at have styr på. Det er vigtigt, at dine ridebukser er af god og slidstærk kvalitet, og at de sidder behageligt og understøtter din krop. En ekstra fordel er, hvis de er smudsafvisende og med strækbart materiale.

  • Jakker og veste. Disse typer rideudstyr er særligt vigtige til de lidt koldere dage, måske endda i regn eller blæst. Jakker og veste skal gerne sidde tæt ind til kroppen, om end der findes undtagelser, for eksempel med en såkaldt regnponcho beregnet til ridning.

  • Accessoires såsom hatte, huer og strømper.

  • Ridetøj til børn. Også de yngre udøvere af ridning har brug for ridetøj- og udstyr i god kvalitet. I denne kategori finder du også de ovennævnte typer ridetøj, dog udformet i overensstemmelse med pasformen på børn i forskellige aldersgrupper.

  • Udstyr til hest. Denne kategori er særligt vigtig og dækker eksempelvis alt fra gamacher til hestens ben men også uundværlige genstande såsom sadelunderlag i høj kvalitet. Det er nemlig vigtigt, at et underlag sørger for at transportere fugt væk fra hestens krop, så den forbliver tør. Også ting såsom grimer og staldgardiner er at finde i denne kategori.

You may also like