Uncategorized

Invalisign får dine tænder på ret kurs

single-image

Mange danskere døjer med skæve tænder. Det kan være, at du selv har en tand eller to, som ikke peger i den helt rigtige retning? Du er måske blevet selvbevidst omkring det, og det afholder dig fra at smile, når du har lyst? Det er helt normalt, men det er ikke desto mindre en skam. Ingen skal skamme sig over at smile. Du har måske også overvejet at få tænderne rettet ud, men du frygter en synlig bøjle? Det behøver ikke være et hårdt valg, for du kan få lige tænder uden en synlig bøjle. Invalisign hedder redningsmanden, som hjælper med tandstillingsproblemer, uden at det er synligt. Når dine tænder er på plads, så er der ingen grund til at gemme det. Vis dem frem. Smil. Det lyder måske for godt til at være sandt, og du sidder nok og undrer dig over, om det er så godt. Du vil kunne opleve, at du får ømme tænder, men det er det værd.

Diskret måde at få tænderne på plads

Andre kan ikke se, at du bruger invalisign. Den er helt usynlig, og omverdenen ænser ikke, at den er der. Du skal tage den ud, når du skal spise, men det kan du gøre diskret. Hvis du er flov, kan du bare gå væk og tage den ud. Så er du klar til at sætte tænderne i. Dit behandlingsforløb varer knapt et halvt år, og undervejs går du mellem 14 og 20 skinner igennem. De mange skinner er nødvendige for, at dine tænder langsomt kommer på plads. Tag til en undersøgelse for at finde ud af, om du kan få invalisign.

Det er ikke kun for synets skyld

Invalisign giver dig et mere lige tandsæt. Det er et plus, men det er ikke det eneste. Når din tanstilling er blevet mere lige, slider du også mindre på tænderne. Det mærker du på tandlægeregninger. Og så er det en investering i det lange løb. Investeringen viser sig med tiden, fordi dine tænder kommer til at holde længere grundet den lavere slid.

You may also like